WK walking football OldStars 2018

Oranje gaat toch naar het WK! Het WK walking football in het Engelse Bristol. Het Nationaal Ouderenfonds stuurt een Oranje OldStars team! Maar de selectie is nog niet compleet. We zoeken 5 spelers die willen debuteren. Ga je mee?

Ben je 65+? Kun je wandelen en een balletje trappen? En doe je vooral aan sport voor de gezelligheid? Meld je dan snel aan voor de selectiedag van maandag 30 april in het Olympisch stadion Amsterdam. Vul onderstaand formulier direct in!

Het WK walking football vindt plaats op 12 mei in het Engelse Bristol. De 5 OldStars van het Nationaal Ouderenfonds voetballen in het Nederlandse team zij aan zij met ex-Internationals Sjaak Swart, Dick Schoenaker, Wim Rijsbergen en Kees Kist. Wij zijn op zoek naar 5 mannen van 65 jaar of ouder die uitkomen voor het Nederlandse OldStars-team. Je hoeft géén deelnemer te zijn van OldStars om kans te maken op een plek in het team. Geef je op voor de selectieprocedure via onderstaand formulier. Of geef je man, vader, buurman of oom op! De selectiedag is op maandag 30 april in het Olympisch stadion Amsterdam.

Wees er snel bij

Wie wil er nu niet debuteren in Oranje?! Geef je snel – uiterlijk vóór 24 april – op voor de selectiedag via onderstaand formulier. 25 april ontvang je van ons bericht of jij voor de selectiedag bent uitgenodigd.

Meer informatie

Bekijk de veelgestelde vragen of mail naar wkoldstars@ouderenfonds.nl.

Deelname aan het WK walking football wordt mede mogelijk gemaakt door Kappé International.

Nederland gaat tóch naar het WK!