Knuffelfarm bij Zomerweek met premieplan

Wilt u een barbecue of een dagje uit voor ouderen organiseren? Of wilt u een duofiets of de aankleding van een gemeenschappelijke ruimte aankopen en mist u daarvoor de financiële middelen? Kom dan in actie en meld u aan voor deelname aan het Premieplan!

Het Premieplan helpt zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties kleinschalige activiteiten en projecten voor kwetsbare ouderen uit te voeren. Als u een geldinzamelactie houdt, zoals een rommelmarkt bijvoorbeeld, verdubbelen wij uw netto-opbrengst (tot het bedrag van maximaal € 2.000,-).

Werkwijze Premieplan

Premieplan formulier invullen

Ik werd geraakt door de ouderen bij Geer&Goor en organiseerde zelf een concert. Met de opbrengst van €1250,- en Premieplan verdubbeling, kregen Leerdamse ouderen zo een leuk uitje

  • Beschrijf helder uw bestedingsdoel(en).
  • Bedenk een actieve geldinzamelingsactie om uw (besteding)doel te bereiken.
  • Zet de kosten en verwachte opbrengsten van zowel de geldinzamelingsactie als het doel op een rijtje.
  • Lees de Spelregels premieplan voordat u zich aanmeldt bij het Premieplan.
  • Meld u zich vervolgens aan voor deelname aan het Premieplan door het aanvraagformulier in te vullen.
  • Binnen een week na het indienen van uw aanvraag, hoort u of uw deelname geaccepteerd is. Let op! Zorg ervoor dat u zich minimaal 1 week voordat u met de geldinzamelingsactie begint, aanmeldt.
  • Het uitbetalingsformulier dient u binnen drie maanden nadat de geldinzamelingsactie is beëindigd, aan het Nationaal Ouderenfonds in te sturen.
  • Binnen een jaar na acceptatie van deelname aan het Premieplan, moeten het verslag en verantwoordingsformulier (inclusief facturen van het bestedingsdoel, stortingsbewijs opbrengst en bonnen kosten geldinzameling) worden ingediend bij het Nationaal Ouderenfonds.
Download dit document voor inspiratie

Subsidies Ouderenfonds

Contact

Voor opmerkingen of vragen kunt u contact opnemen met Shirley van Voorst van het Nationaal Ouderenfonds, telefoon: 088 344 20 24 (ma, di, do), of stuur een e-mail naar: s.vanvoorst@ouderenfonds.nl.

Partners Premieplan

Premieplan wordt mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds samen met Stichting RCOAKFonds Sluyterman van Loo, Fonds 1818 en VSB Fonds. Samen willen we door het stimuleren van geldinzamelacties dat het welzijn van ouderen breed onder de aandacht wordt gebracht. Sinds 1 januari 2013 is Vereniging NOV de beheerder van het Premieplan. Alle vrijwilligers-organisaties kunnen meedoen aan het Premieplan zolang een KvK-nummer voorhanden is.