menu Terug naar boven

Welkom op de website van het Ouderenfonds.
Maak hieronder uw keuze om door te gaan.

Of ga direct naar

Op naar een liefdevol najaar

Geer en Goor met Monique

De gezonde spanning stijgt bij het Ouderenfonds en ik voel ook steeds meer kriebels. U weet het inmiddels allang, in het najaar gaan Gerard en Gordon iedere donderdag weer los op RTL 4 voor de ouderen van Nederland! Het Ouderenfonds heeft echt alles uit de kast gehaald om er een geweldig succes van te maken.

En ik durf met een gerust hart te zeggen dat het een succes gaat worden. Ik reken er wel op dat U gaat kijken. En eigenlijk verwacht ik ook dat u het Ouderenfonds helpt, want dat is nodig! Ik leg u uit waarom.

Laten we afspreken dat we er voor elkaar zijn
Monique Wolfkamp

BoodschappenPlusBus

In ons land rijden op dit moment zo’n 70 BoodschappenPlusBussen van het Nationaal Ouderenfonds. Deze bussen maken het mogelijk dat alle ouderen samen boodschappen kunnen doen, maar ook maakt de bus iedere dag een leuk uitstapje in de omgeving. Een snel rekensommetje leert dat per dag ongeveer 500 ouderen gebruik maken van onze bussen, en per week 3500 ouderen.

Meer bussen nodig!

Wat ikzelf het meest bijzonder vind, is dat het de vrijwilligers zijn die alles voor de bus regelen. Denk aan chauffeurs, begeleiders, vrijwilligers die de uitstapjes regelen en de programmaboekjes rondbrengen. Zo houden we de kosten laag. Maar toch zijn we niet tevreden. We willen heel graag meer bussen om nog meer ouderen uit hun isolement te halen en echt, bijna dagelijks krijgen we verzoeken binnen om in een regio een BoodschappenPlusBus te starten. Helaas, we hebben er geen geld voor.

Betrokkenheid en samen zijn

De zomer van 2014 zal de geschiedenis ingaan als een zomer met veel heftige gebeurtenissen, veel politiek geweld. U ziet de zinloze gruwelijkheden dagelijks op het journaal aan u voorbij trekken. Laten we daarom afspreken dat we het in ieder geval in Nederland samen goed hebben, dat we er voor elkaar zijn, dat we betrokken zijn bij onze medemens. Laten we er, samen met Geer en Goor, een liefdevol najaar van maken waarin we laten zien dat we eenzame ouderen ondersteunen. Ik reken op u! Met groet, Monique

Relevante berichten