Veelgestelde vragen

Algemeen

U kunt uw gegevens hier wijzigen. Wilt u uw gegevens alleen maar inzien? Neem dan contact met ons op.

Uw privacy is voor ons erg belangrijk. Daarom handelen wij volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en gaan wij zorgvuldig om met de door u aan ons verstrekte gegevens. We verkopen uw gegevens nooit aan derde partijen. In onze privacyverklaring leest u alles over hoe wij omgaan met uw gegevens.

Ouderen

Hier ontdekt u al onze projecten voor 55-plussers. U hoeft geen lid te zijn van het Ouderenfonds. Soms vragen we een kleine financiële bijdrage voor deelname aan onze projecten, uitjes en evenementen.

Donateurs

Geweldig! Als goed doel zijn wij afhankelijk van mensen zoals u. Met donaties van particulieren en bedrijven kunnen wij ons werk voortzetten en helpen we ieder jaar tienduizenden eenzame en kwetsbare ouderen. Ontdek onze activiteiten voor ouderen. Samen met u helpen we ouderen die dat nodig hebben! Word donateur.

Vrijwilligerswerk

Wat fijn dat jij je wil inzetten voor eenzame ouderen! Al onze vrijwilligersvacatures zijn te vinden.

Acties

Dankjewel dat je de eenzame ouderen wil helpen! Op onze speciale actiewebsite kun je jouw actie aanmelden. Hier tref je ook een handleiding voor het opstarten en onder de aandacht brengen van je actie.

Wat leuk dat je iets wilt organiseren voor ouderen! Maar wij kunnen helaas niks betekenen voor je. Wij zijn een goed doel en afhankelijk van giften van donateurs en bedrijven. We willen ons beschikbare budget en tijd gebruiken om de ouderen in staat te stellen om de door ons georganiseerde evenementen bij te wonen. Op ons actieplatform vind je wel verschillende downloads die je kunt gebruiken om je activiteit te ondersteunen, bijvoorbeeld het actielogo of posters.

Wat een leuk idee! We zijn heel blij met lokale initiatieven. Wij kunnen echter niet beoordelen of en welke ouderen er lokaal heel eenzaam zijn en interesse hebben in jouw initiatief. Daarnaast is het wegens privacyredenen niet mogelijk om persoonsgegevens van ouderen te verstrekken aan derden. Voor jouw initiatief adviseren we je om contact op te nemen met een lokale welzijns- of ouderenorganisatie.

Wat een goed idee om eenzame ouderen te kiezen als onderwerp voor jouw schoolproject! Hier ontdek je meer over eenzaamheid. Voor contact met ouderen verwijzen wij je door naar lokale zorginstellingen bij jou in de buurt.

Wij waarderen je aanbod enorm, maar kunnen je helaas niet helpen. Dit omdat artiesten geregeld worden door de organisatie van evenementen en lokale zorginstellingen zelf.

Wat ontzettend goed dat jij je zo wil inzetten voor ouderen. Helaas kunnen wij je niet direct helpen. Wij zijn een goed doel en afhankelijk van giften van donateurs en bedrijven. Dit houdt in dan we geen nieuwe initiatieven van derden kunnen opzetten. Wij adviseren je contact op te nemen met je eigen gemeente en/of een lokale woon- of zorginstelling bij jou in de buurt.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI