Mevrouw van Arnhem geniet van een uitje
Met zo`n uitje kom je nog eens ergens anders en het is gewoon gezellig.
Annie van Arnhem

Ik woon eigenlijk al mijn hele leven in Utrecht. Mijn man werkte bij de Douwe Egberts hier in Utrecht en ik heb 25 jaar in de horeca gezeten. Hard werken en geen vetpot, maar altijd met veel plezier. Ik heb één zoon die ik gelukkig regelmatig zie. Hij is erg belangrijk voor me, zeker sinds mijn man is overleden. Hij helpt me goed als er bijvoorbeeld iets in het huis moet gebeuren. Ik heb ook een brommer en fiets dus ik kan nog overal in de stad komen.

Ik zit bij een gymclub, lekker om even actief bezig te zijn, dat houd je jong he. Ik woon vlakbij zorgcentrum Transwijk. Zij organiseren veel voor bewoners en betrekken de mensen uit de buurt daar ook bij. Toen ze een dagje naar het strand gingen via het Ouderenfonds, vroegen ze of wij van de gymclub ook meewilden.

Gewoon even samen met anderen op pad is fantastisch. Zo`n dagje strand voelt eigenlijk als een minivakantie!

Een dagje strand is altijd heerlijk dus met een paar anderen zeiden we ja. Ik was één van de jongsten daar en ik kan eigenlijk alles zelf nog dus de strandrolstoelen hadden we niet nodig. We hebben ook even lekker gewinkeld daar en het was wel heel fijn om weer eens op het strand te zijn, daar kom je toch niet meer zo snel zonder auto. Mijn zoon is ook druk dus ik wil hem ook niet altijd vragen. Bij zo`n uitje als deze kom je weer eens ergens anders. En het is gewoon gezellig natuurlijk met elkaar en de vrijwilligers.

Ik ga de volgende uitjes zeker in de gaten houden om te zien of er nog een leuke tussen zit.