Het Nationaal Ouderenfonds organiseert samen met Sinterklaas in Gelderland dit jaar voor de derde maal een Sinterklaastour, waarbij eenzame en kwetsbare ouderen worden bezocht. De Sinterklaastour gaat op 30 november door Gelderland. Voor deze actie sponsort onze partner TEZET 450 leuke sinterklaastasjes die Sinterklaas aan de ouderen van de woonzorgcentra zal uitdelen.

De afgelopen twee jaar vonden al Sinterklaastours van het Nationaal Ouderenfonds en Sinterklaas in Gelderland plaats. Hierbij werden verschillende Gelderse en Limburgse zorgcentra bezocht om een groot aantal eenzame ouderen een mooie dag te bezorgen. Afgelopen maandag was onze Sint vergezeld door Pieten ook te vinden in Limburg en een deel van Noord Brabant.

Sinterklaas in Gelderland

Sinterklaas in Gelderland verzorgt de agenda van de Sint in Gelderland. Jaarlijks worden er vele bezoeken afgelegd bij scholen en bedrijven, maar ook bij mensen thuis en tijdens intochten. De organisatie bestaat uit Sinterklaasliefhebbers en entertainers, die jong en oud een geweldig Sinterklaasfeest willen bieden.

Sinterklaas: “We weten van het Ouderenfonds dat er heel veel eenzaamheid is onder ouderen. Wij willen de ouderen graag een leuk moment bezorgen door geheel kosteloos een bezoek aan hen te brengen. We gebruiken het busje van het Ouderenfonds en een vrijwillige chauffeur rijdt mij en 7 pieten, waaronder Opa Piet langs 14 verschillende locaties in 2 dagen.”

TEZET Business Gifts

Tezet is al vele jaren actief met seizoens- en relatiegeschenken. Naast het grote assortiment relatiegeschenken bieden ze ook pakketten aan rondom thema’s als Sinterklaas, Pasen, Kerst en zomer.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider Willem Schortinghuis van het Nationaal Ouderenfonds: 030-6567774 of 06-54936174.

Pers is welkom op de volgende locaties, graag aanmelden bij Willem Schortinghuis:

  • Woonzorgcentrum Vilente Zonneberg (Oosterbeek), Zonneberglaan 4, 6861AM te Oosterbeek (onder voorbehoud: 14:30-15:00)
  • Woonzorgcentrum DrieGastHuizen Groep, locatie Paasberg, Bronbeeklaan 66, 6824PJ te Arnhem (onder voorbehoud: 15:30-16:00)