Stay Home Shoots is een nieuw, liefdevol project in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds. Laat een prachtig portret maken door een professionele fotograaf voor het raam, in de deuropening of op het balkon en stuur uw dierbaren een unieke, persoonlijke foto om te laten weten dat het goed met u gaat.

Unieke portretten

Het landelijke project Stay Home Shoots is in samenwerking met het Ouderenfonds gestart. Ouderen kunnen via e-mail of telefonisch een aanvraag doen om een afspraak (dag, tijdstip en locatie) te maken voor een Stay Home Shoot. U ontvangt een paar dagen na de fotoshoot per post of digitaal het gemaakte fotoportret. Die kunt u naar uw kinderen, kleinkinderen, geliefden, vrienden en kennissen sturen (per post, mail of WhatsApp).

Beroepsfotograaf Remy maakt al vanaf het begin van de lockdown foto’s van ouderen en gezinnen in hun corona-thuissituatie. Deze fotoportretten – Stay Home Shoots – worden gebruikt om te versturen als uniek cadeau van bijvoorbeeld kind/kleinkind naar opa/oma/ouderen die momenteel in een isolement leven. Maar dat kan natuurlijk ook andersom! Dat juist oma of opa een persoonlijk cadeau stuurt naar dierbaren om ze te laten weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken: ’hier alles goed, dank jullie wel’.

Lees meer of boek een fotoshoot

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI