Nu veel bijeenkomsten niet door kunnen gaan door het coronavirus is er een kans dat u zich sneller eenzaam voelt. Met de Zilverlijn, Schrijfmaatje en Welkom Online van het Ouderenfonds hoeft u waardevol contact niet te missen.

Download de flyer Waardevol contact op afstand

 

Gebeld worden door de Zilverlijn

De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen. Deelnemers worden iedere week op een vast dagdeel gebeld door een van onze getrainde vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Precies waar behoefte aan is.

Meer over de Zilverlijn

 

Post ontvangen met Schrijfmaatje

Een kaartje op de mat of een brief in de bus; het is altijd leuk om post te krijgen. Het Ouderenfonds brengt ouderen en schrijfmaatjes met elkaar in contact.

Meer over Schrijfmaatje

 

Helpdesk Welkom Online

Vanwege het coronavirus is er een Helpdesk Welkom Online opgezet waar u naar toe kunt bellen met online en digitale vragen. U kunt de Helpdesk Welkom Online bereiken van 9u tot 17u op 088-344 2000.

Wilt u wegwijs worden op het internet? Contact houden met anderen via social media? Videobellen met uw kleinkinderen? Start dan met het gratis, laagdrempelige en online lesprogramma Welkom Online. U leert stap voor stap van alles over bijvoorbeeld videobellen, filmpjes bekijken, online zoeken en social media. Wilt u meteen zelf aan de slag om digitaal vaardiger te worden? Dat kan op www.welkomonline.nl

Welkom Online!

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI