Mevrouw Toet bewonderde het Binnenhof als wens voor Nationale Ouderendag

Soms kan een wens om de hoek plaatsvinden en toch heel bijzonder zijn. Dit geldt ook voor de wens van mevrouw Toet die zij heeft verteld aan het lokale comité voor Nationale Ouderendag. Haar wens? Het Binnenhof eens bezoeken.

Hoewel zij altijd in de buurt heeft gewoond is ze er nooit echt geweest. Daar wilden Hugo de Jonge en Dennis van der Geest verandering in brengen. Voordat mevrouw Toet het wist zat zij in de koets en ontmoette zij de twee mannen.  Meneer Visser maakte deze wensvervulling als vrijwilliger voor mevrouw Toet mogelijk door haar een rondleiding te geven door het Binnenhof. Hij haalde mevrouw Toet ook thuis op en bracht haar weer terug. 

“Een onvergetelijke dag”, aldus mevrouw Toet. Ook haar familie is enthousiast over de wensvervulling. “Heel hartelijk dank voor de onvergetelijke dag die onze moeder en oma afgelopen vrijdag heeft gehad. Zij heeft het als heel bijzonder ervaren. Fijn dat deze gelegenheid aan ouderen wordt geboden. Nogmaals hartelijk dank!!”, vertelt dochter Lia Toet.

Volg Nationale Ouderendag

Meer wensen zien? Neem een kijkje op www.nationaleouderendag.nl en blijf op de hoogte via Facebook.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI