Van een Hollandse gezelligheidsquiz tot een middag varen op een rondvaartboot in Amsterdam. Sinds 2015 ondersteunt Huuskes het Nationaal Ouderenfonds bij het realiseren van dit soort evenementen voor ouderen. Met dit soort uitjes kunnen we ouderen een leuke dag bezorgen. Tevens komen ze tijdens dit soort dagen in contact met elkaar, wat weer bijdraagt aan het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid.

Deze evenementen zijn niet mogelijk zonder de steun van bedrijven als Huuskes. Dit jaar stond onder andere een compleet verzorgde middag varen op De Jordaanboot in Amsterdam op het programma. Deze kon helaas in verband met de coronacrisis niet doorgaan. Desondanks heeft Huuskes een manier gevonden om betrokken te blijven bij het Ouderenfonds en ze te blijven ondersteunen. Het Ouderenfonds is heel blij met deze beslissing.

Middels diensten op afstand blijven we in contact met ouderen. Zo bellen we ouderen via de Zilverlijn, schrijven we ze brieven via Schrijfmaatje en brengen we ze digitale vaardigheden bij via het gratis lesprogramma Welkom Online. En dat levert veel moois op; duizenden ouderen, vrijwilligers en woonzorginstellingen hebben zich (extra) aangemeld.

‘’Om deze groei mogelijk te maken heeft het Ouderenfonds de capaciteit en coördinerende taken opgeschaald. Wij zijn blij dat wij als Huuskes dit mede mogelijk kunnen maken!’’ vertelt Gerben Hengeveld, manager Marketing & New Business bij Huuskes.

Het Nationaal Ouderenfonds bedankt Huuskes van harte met hun steun! Dankzij de bijdrage van Huuskes worden al onze diensten mede mogelijk gemaakt.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI