Het Nationaal Ouderenfonds organiseert de eerste E-bike Rally in Nederland om geld in te zamelen voor het bestrijden en voorkomen van eenzaamheid onder ouderen.

Op zaterdag 27 juni 2020 vindt de allereerste E-bike Rally in Nederland plaats. Een laagdrempelige, eigentijdse sponsortocht voor jong en oud over de Utrechtse Heuvelrug met als doel geld inzamelen voor de activiteiten van het Nationaal Ouderenfonds. In Nederland zijn er 2,5 miljoen ouderen die zich eenzaam voelen. Om hier iets aan te doen is veel geld nodig. Daarom kunnen deelnemers van de E-bike Rally zich laten sponsoren. Zo vragen we samen aandacht voor eenzaamheid onder ouderen en stellen we ouderen in staat om hun eigen leven te blijven leiden zoals zij dat wensen.

Meedoen? Ga naar ebikerally.nl. 

De e-bike maakt het voor veel mensen mogelijk, met name voor ouderen, om makkelijk mobiel te zijn. Daarom kan iedereen met een e-bike zich inschrijven, als individuele deelnemer, maar ook door een team te vormen met vrienden, familie of collega’s. Deelnemers kunnen kiezen voor een mooie tocht van 50 of 100 km over de Utrechtse Heuvelrug, met als begin- en eindpunt het Utrechtse Domplein. Onderweg zijn er verschillende oplaadmomenten voor mens en fiets, waar niet alleen gerust, gegeten en gedronken kan worden maar waar ook gezellige familieactiviteiten te doen zijn. De inschrijving voor de eerste E-bike Rally op 27 juni 2020 is inmiddels geopend met een early bird korting van bijna €10,-.

Bijzondere route Utrechtse Heuvelrug
Utrecht is in 2019 tot de beste fietsstad ter wereld benoemd. Met de route van de e-Bike Rally 2020 wordt er door het groenste stukje van de Utrechtse Heuvelrug gefietst: via Bilthoven, Soesterberg, Amerongen, Doorn, Zeist en terug naar het Domplein in hartje Utrecht. Voor de laatste kilometers van de tocht is er een speciale route door de nieuwe fietsenstalling op Utrecht Centraal Station – de grootste fietsenstalling ter wereld met plek voor meer dan 12.500 fietsen op meerdere verdiepingen.

Meedoen aan de E-bike Rally 2020
Inschrijven voor de allereerste e-Bike Rally van het Nationaal Ouderenfonds op 27 juni 2020 kan via ebikerally.nl. Samen stappen we op tegen eenzaamheid!

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI