Euromast viert 59ste verjaardag samen met ouderen uit Rotterdam

Op maandag 25 maart vierde de Euromast haar 59ste verjaardag. Wie jarig is trakteert! De Euromast nodigde daarom in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds ruim vijftig ouderen uit Rotterdam uit om op 100 meter hoogte een feestje te vieren.

Samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds helpt de ouderen in Nederland, door ze te betrekken bij de maatschappij. Ze bieden gezelschap en stimuleren zelfredzaamheid. “Wij hebben begin van dit jaar besloten om ons naast het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam waar wij ons al jaren voor inzetten meerdere goede doelen te steunen waaronder Free A Girl en het Nationaal Ouderenfonds” aldus Brianne Ippel, Commercieel Manager bij de Euromast. Het Ouderenfonds organiseert uitjes die in het teken staan van gezelligheid en ontmoeting. “Door onze verjaardag samen met ouderen uit Rotterdam te vieren hopen wij hen samen te brengen en een gezellige middag te bezorgen” aldus Ippel.

Een echt Rotterdams verjaardagsfeest

De ouderen werden op twee plekken in Rotterdam opgehaald met een partybus waarmee ze naar het icoon van Rotterdam worden gebracht. Op 100 meter hoogte vond het verjaardagsfeest plaats en werden er 59 jaar oude feitjes en weetjes gedeeld over de Euromast. Zonder taart en een bakkie pleur geen feest! De Rotterdamse Nicole Meijer was één van de finalisten van afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt en heeft een echte Euromast verjaardagstaart gemaakt in de groen-witte kleuren van de stad. De middag werd afgesloten met een muzikale bingo waarbij er Rotterdamse prijzen te winnen waren die gesponsord zijn door lokale ondernemers zoals Rotterdam Tourist Information, Wide World Trade en Het Rotterdams Warenhuis. De gehele middag werd namens de Euromast aangeboden aan de ouderen.

Lees meer over de Euromast

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI