Een vistocht om nooit te vergeten

De kotter

Het is 8 september: de dag dat Johan zijn wens in vervulling gaat. Zijn grote wens: vissen met een kotter. Die wens heeft Johan ingediend bij het lokale comité van Leidschendam-Voorburg.

Woeste tocht

Normaal gaan wensen in vervulling op 4 oktober, maar het weer werkt in oktober niet altijd mee. In september is er meer kans op blauwe luchten. Al snel blijkt dat ook in september het avontuur van Johan vraagt om zeebenen. De golven zijn hoog, soms wel bijna twee meter. Gelukkig heeft Johan een visoveral aan die de woeste regen die later op de dag volgt enigszins tegenhoudt. Veel vis vangt het gezelschap niet, maar dat mag de pret niet drukken. De ervaring is compleet. Na een woeste tocht vaart het schip na zes uur op het water weer veilig de haven in.
Johan vertelt op de terugweg in de auto vol enthousiasme over zijn ervaring. Een teken dat hij genoten heeft van de bijzondere dag.

Ook een wens indienen of vervullen?

Voor Nationale Ouderendag 2019 kunt u geen wens meer doorgeven, maar u kan bij het Ouderenfonds het hele jaar terecht! Zoek een wens om te vervullen of dien uw wens in  bij Match.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI