Kom op zaterdag 9 november naar het Grijs en Wijs Mediafestival in Beeld en Geluid in Hilversum en laat u onderdompelen in de wereld van digitale media. Toegang is gratis!

Een eerste vlog maken, een kijkje achter de schermen nemen met mediacoryfeeën uit het pre-YouTube tijdperk of verborgen functies op uw tablet ontdekken? Welkom op het Grijs en Wijs Mediafestival! Jong en oud krijgen tips en tricks van oude en nieuwe mediahelden. Ook zijn er workshops en presentaties, zodat iedereen aan het eind van de dag een stukje mediawijzer de deur uitloopt.

Welkom Online Café
Altijd al willen leren skypen of mooie foto’s maken in een photobooth? VodafoneZiggo, Samsung en het Nationaal Ouderenfonds zijn tijdens het festival de hosts van het Welkom Online Café. Daar kunt u kennis maken met het nieuwe, gratis lesprogramma Welkom Online. Leuk om u daar te ontmoeten!

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 9 november 2019
Waar: Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, Hilversum (tegenover station Hilversum Media Park)
Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Toegang voor het festival gratis, maar aanmelden is verplicht. Let op: er zijn een beperkt aantal kaarten, op = op! Bezoekers krijgen op vertoon van het ticket voor het Grijs en Wijs Mediafestival korting op het toegangsbewijs voor de Experience van Beeld en Geluid op 9 november.

Ja, ik kom

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI