Kerst is voor veel mensen een tijd van samenzijn, warmte en gezelligheid. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Meer dan een miljoen ouderen zijn eenzaam en veel van hen brengen ook de kerstdagen alleen door. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert daarom activiteiten om eenzame ouderen samen te brengen in deze bijzondere dagen.

Kerstdiners

Kerst vier je samen! Daarom organiseert het Ouderenfonds door heel Nederland speciale kerstdiners voor eenzame ouderen. Ouderen krijgen, samen met anderen uit de buurt, een volledig verzorgde avond aangeboden. Dankzij Van der Valk Hotels en Restaurants genieten maar liefst 5.000 ouderen van een heerlijk diner.

“Ik ben 30 jaar alleen en heb nog nooit zo`n gezellig Kerstdiner meegemaakt. Ik keek er al dagen naar uit en het was echt heerlijk met al die mensen uit de buurt. Bedankt voor alles.” – Bezoekster kerstdiner Purmerend

Wilt u ook een eenzame ouderen trakteren op een kerstdiner? Doneer nu via Tikkie en kies je eigen bedrag.

 

Kerstconcert

Ieder jaar organiseert het Ouderenfonds in samenwerking met diverse partners de mooiste kerstconcerten. Ouderen die vaak alleen zijn genieten van een onvergetelijke muziekervaring. Uiteraard is er volop gelegenheid voor ontmoeting.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI