Helpdesk Welkom Online

Vanwege het coronavirus start het Ouderenfonds samen met VodafoneZiggo en Samsung de gratis Helpdesk Welkom Online. Bel ons met uw online en digitale vragen, wij helpen u graag verder!

Juist nu is online contact nog belangrijker. De Helpdesk Welkom Online beantwoordt vragen zoals: hoe kan ik videobellen, hoe houd ik contact via social media en hoe kan ik online spelletjes spelen met anderen? En wij helpen u ook met vragen als: waar vind ik de laatste informatie over het coronavirus?

U kunt de Helpdesk Welkom Online bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via 088-344 2000.

De hulplijn is gratis. U betaalt alleen reguliere gesprekskosten.

Volgens de laatste richtlijnen omtrent het coronavirus is het advies om bezoek aan kwetsbare personen te beperken. Het Ouderenfonds VodafoneZiggo en Samsung zien dat het ‘online zijn’ nu nog belangrijker wordt om die sociale contacten te kunnen behouden. Om juist ouderen hierbij te ondersteunen is de Helpdesk Welkom Online opgezet, waar ouderen van 16 maart tot 1 juni op werkdagen telefonisch terecht kunnen met online en digitale vragen.

Bij de Helpdesk Welkom Online kunnen bijvoorbeeld vragen worden gesteld zoals: hoe kan ik videobellen, hoe houd ik contact via social media, hoe kan ik  online spelletjes spelen met anderen? En we helpen u ook met vragen zoals: waar vind ik de laatste informatie over het coronavirus? De Helpdesk Welkom Online is op werkdagen te bereiken van 9.00 uur tot 17 uur via 088-344 2000.

 

Verder met het lesprogramma Welkom Online

Wilt u wegwijs worden op het internet? Contact houden met anderen via social media? Videobellen met uw kleinkinderen? Start dan met het gratis, laagdrempelige en online lesprogramma Welkom Online van het Ouderenfonds, VodafoneZiggo en Samsung. U leert stap voor stap van alles over bijvoorbeeld videobellen, filmpjes bekijken, online zoeken en social media. Meteen zelf aan de slag om digitaal vaardiger te worden? Dat kan op www.welkomonline.nl
U kunt zich bij ons aanmelden als u het lesprogramma wilt volgen samen met een vrijwilliger.

Meer over Welkom Online

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI