freek

“Als vrijwilliger leer ik veel van de kijk van ouderen op het leven.” Freek Schröder (25) belt met de Zilverlijn eenzame ouderen. “Je maakt echt een verschil in iemands leven.” 

Heeft u een paar uurtjes over? Werk net als Freek en 12.000 andere vrijwilligers mee met het Nationaal Ouderenfonds! Bel eenzame ouderen voor een gezellig praatje, help mee met een uitje, vervul een wens op Nationale Ouderendag of word coördinator van bijzondere evenementen. Als vrijwilliger maakt u het verschil voor ouderen! We zoeken betrokken, enthousiaste vrijwilligers die makkelijk contact leggen, behulpzaam en alert zijn. We beloven u een leuke dag met dankbare ouderen!

Bent u al vrijwilliger? Log dan in op uw persoonlijke pagina.

Ontdek alle vrijwilligersvacatures.

Vrijwilligersbeleid

Als vrijwilliger van het Ouderenfonds zet jij je in voor eenzame en kwetsbare ouderen. Jij bent 18 jaar of ouder. Jij kunt weer een glimlach op het gezicht van deze ouderen toveren. Met iets kleins kan je al veel voor hen betekenen. Om ervoor te zorgen dat vrijwilligers hun werk veilig en met plezier kunnen doen, hanteert het Ouderenfonds een vrijwilligersbeleid. Wil jij als vrijwilliger aan de slag voor het Ouderenfonds? Dan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor vrijwilligers.

Meer weten

Heb je vragen over werken als vrijwilliger voor het Ouderenfonds? Of wil je meer weten over een specifieke vacature of de organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@ouderenfonds.nl of 088 344 2000.