Word vrijwilliger

“Het is zo dankbaar om er voor ouderen te kunnen zijn.” Cindy Aalders (41) helpt als vrijwilliger op onze stranduitjes. “Het is fijn om met iets kleins al te kunnen helpen. Ik geniet van de vele blije gezichten van de ouderen.”

Wil jij iets bijzonders betekenen voor ouderen? Werk net als Cindy en 12.000 andere vrijwilligers mee met het Nationaal Ouderenfonds. Als vrijwilliger zet je je in voor eenzame en kwetsbare ouderen. Jij tovert weer een glimlach op het gezicht van deze ouderen! Een klein gebaar heeft soms al grote impact.

We zoeken betrokken, enthousiaste vrijwilligers van 18 jaar en ouder die makkelijk contact leggen, behulpzaam en alert zijn. We beloven je een bijzonder moment met dankbare ouderen! Ontdek hieronder onze vrijwilligersvacatures. Om ervoor te zorgen dat vrijwilligers hun werk veilig en met plezier kunnen doen, moet je akkoord gaan met onze algemene voorwaarden voor vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar:

 • Zilverlijn belvrijwilliger (vanuit huis)
  Vrijwilligerswerk vanaf de bank? Dat kan! Een gezellig praatje aan de telefoon is voor eenzame ouderen erg waardevol.
 • Uitjesbegeleider
  Een dagje weg is voor ouderen erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?
 • Coördinator breiclub
  Organisatietalenten opgelet! Ook in jouw buurt zijn ouderen gek van breien. Breng jij ze gezellig bij elkaar?
 • Bezoekvrijwilligers
  Zin in een lekkere kop koffie of thee met koek? Geef je dan op als bezoekvrijwilliger. Jij blij, en onze ouderen nóg blijer!
 • Schrijfmaatje
  Een kaart of brief ontvangen is voor veel ouderen ontzettend waardevol. Vervul jij een wens door schrijfmaatje te worden?
 • Kantoorvrijwilliger
  Is bellen echt jouw ding? Kom ons op kantoor in Amersfoort helpen.
Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 info@ouderenfonds.nl NL94 RABO 0311 9117 57
CBF Erkend ANBI