Onze ouderen zijn eenzaam. Stuur een gratis kaart naar eenzame ouderen en bezorg een geluksmoment.

Hoeveel vrienden heb jij op Facebook? Het is, zeker onder jongeren, een normale vraag. Maar wat als je helemaal geen vrienden hebt? In Nederland zijn 200.000 ouderen extreem eenzaam. Zij hebben hooguit een keer per maand een sociaal contact. Facebookvriendjes tellen is er niet bij. Terwijl we allemaal toch wel eens zitten te wachten op een lief bericht, een kaartje of een sociaal contact?! Het Nationaal Ouderenfonds komt daarom in actie met Stuur een Geluksmoment. Doet u mee?

Lekker in je vel

Om lekker in je vel te zitten, heb je sociale contacten nodig. Die zijn goed voor je gezondheid en welzijn. Sociale netwerken zoals Facebook helpen je om snel en makkelijk contact te hebben met vrienden en familie, ook al wonen ze ver weg. Maar voor veel ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Van de meer dan 4 miljoen ouderen in Nederland voelt ruim 1 miljoen zich eenzaam. 200.000 zijn zelfs extreem eenzaam. Zij hebben slechts één keer in de maand een sociaal contact. Stuur een kaartje met een persoonlijk berichtje en bezorg één van hen een groot geluksmoment! Hiermee steunt u tevens het Nationaal Ouderenfonds. Wij zetten ons in voor alle ouderen in Nederland.

Stuur een kaart

Laat weten dat u aan ouderen denkt. Stuur een kaart en bezorg eenzame ouderen een goed gevoel. Want onze ouderen verdienen een gelukkige oude dag.

  1. Ga naar geluksmoment.ouderenfonds.nl 
  2. Kies een leuk kaartje uit.
  3. Reken je kaartje af middels een smsje (1 kaartje kost €3 inclusief postzegel).
  4. Het Ouderenfonds bezorgt het kaartje bij een eenzame oudere.

Stuur een geluksmoment!