Mw van Dijk over nalaten

Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament kunt u ook na uw overlijden veel voor ouderen betekenen.

Het Nationaal Ouderenfonds wil dat ouderen mogelijkheden en kansen krijgen om oud te worden zoals ze dat zelf willen. Het hart van ons werk is het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid, het bevorderen van zelfredzaamheid en ouderen blijven betrekken bij de maatschappij. Wij helpen ouderen die direct een steuntje in de rug kunnen gebruiken én werken preventief.

Ons werk is hard nodig. 1 op de 4 ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. 200.000 ouderen zijn zelfs extreem eenzaam. Dankzij de steun van mensen zoals u zorgen wij dat mensen minder eenzaam zijn. Iedere gift telt, klein of groot.

 

“Het is voor ouderen niet makkelijk om er nog bij te horen of mee te doen. Daarom heb ik het Ouderenfonds opgenomen in mijn testament.”
Lees het verhaal van Mariet

 

 

Uw testament in stappen

Als u wilt nalaten aan een goed doel zoals het Nationaal Ouderenfonds, dan is het noodzakelijk dit vast te leggen in een testament. Veel mensen zien op tegen het regelen van hun testament. Daarom heeft het Ouderenfonds het bewaarboekje ‘Mijn testament’. Met dit boekje kunt u stap voor stap nadenken over uw testament. Meer informatie en aanvragen bewaarboekje

Geen erfbelasting

Het Ouderenfonds is een goed doel met de ANBI-status. Wij betalen geen belasting over erfenissen. Een gift uit uw nalatenschap aan het Ouderenfonds komt dus volledig ten goede aan ons werk voor ouderen.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Nalaten aan het Ouderenfonds kan op verschillende manieren. Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies. Stel gerust uw vragen aan relatiebeheerder Catelijne van Oss. Zij vertelt u in een persoonlijk gesprek graag over de verschillende manieren van nalaten, fiscale voordelen en natuurlijk over hoe uw nalatenschap bijdraagt aan ons werk voor ouderen. 

Stuur een e-mail naar c.vanoss@ouderenfonds.nl of bel 088 344 20 28.

Bestel brochure

Wilt u meer informatie over nalaten aan het Ouderenfonds? Vraag dan vrijblijvend onze brochure nalatenschappen aan via onderstaand formulier. Of download de Brochure nalaten 2018

Gegevens voor de notaris

U heeft besloten het Ouderenfonds op te nemen in uw testament? Dan heeft u bij de notaris onderstaande gegevens nodig.
Stichting Nationaal Ouderenfonds
Smallepad 30E
3811 MG  Amersfoort
KvK-nummer: 41150459