Gerard Joling en Gordon komen in actie voor eenzame ouderen. In Geer en Goor Zoeken Een Hobby helpen de zangers ouderen op bijzondere wijze aan nieuwe contacten. Kom net als Geer en Goor in actie voor ouderen!

Doe een eenmalige gift en steun eenzame ouderen.

Geer en Goor dringen eenzaamheid terug

Geer en Goor Zoeken Een Hobby is vanaf vrijdag 7 juli wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL4 (herhaling). Samen met de ouderen gaat het bekende televisieduo op zoek naar leuke hobby’s. Met als doel: de eenzaamheid terugdringen.

Mijn vrouw, de liefde van mijn leven, is overleden. Ik kom niet over dat verlies heen. Ik ben een groot deel van de tijd alleen. En dat is keihard hoor. Maar mijn grote hobby is dansen. Ik leef me uit als ik dans.
Bart Mosheuvel (87)

Kom net als Geer en Goor in actie

In Nederland leven 1 miljoen ouderen die zich eenzaam voelen. 200.000 ouderen hebben zelfs minder dan eens per maand een sociaal contact. Bijvoorbeeld omdat ze nog weinig de deur uitkomen en minder mensen ontmoeten, de kinderen ver weg wonen of een partner en vrienden zijn overleden. Met hun programma vragen Geer en Goor aandacht voor de situatie van deze eenzame ouderen en roepen u op om te steunen. Word donateur.

Ik heb er nooit bij stilgestaan dat ouderen zich zo alleen kunnen voelen. Maar nu maak ik het zelf mee.
Fie Bosman (84)

Steun eenzame ouderen

Met uw steun komt het Nationaal Ouderenfonds op voor ouderen in Nederland. We maken dagelijkse dingen zoals boodschappen doen weer mogelijk met de BoodschappenPlusBus. We bieden uitjes en evenementen om andere ouderen te ontmoeten. En onze OuderenOmbudsman helpt ouderen en hun naasten bij vragen over wet- en regelgeving.

Word donateur of doe een eenmalige gift online.