Gerard Joling en Gordon komen in actie voor eenzame ouderen. In Geer & Goor Stevig Gebouwd helpen de zangers ouderen op bijzondere wijze aan nieuwe contacten. Kom net als Geer en Goor in actie voor ouderen!

Doe een eenmalige gift en steun eenzame ouderen.

Geer en Goor dringen eenzaamheid terug

Geer & Goor Stevig Gebouwd is vanaf donderdag 7 september wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL4. Het duo helpt bij de verbouwing van woon/zorgcentrum. En ze zoomen verder in op eenzaamheid en wat we daar samen aan kunnen doen. In iedere aflevering koppelt het Ouderenfonds een vrijwilliger aan een oudere. Met als doel: de eenzaamheid terugdringen.

Kom net als Geer en Goor in actie

In Nederland leven 1 miljoen ouderen die zich eenzaam voelen. 200.000 ouderen hebben zelfs minder dan eens per maand een sociaal contact. Bijvoorbeeld omdat ze nog weinig de deur uitkomen en minder mensen ontmoeten, de kinderen ver weg wonen of een partner en vrienden zijn overleden. Met hun programma vragen Geer en Goor aandacht voor de situatie van deze eenzame ouderen en roepen u op om te steunen. Word donateur.

Steun eenzame ouderen

Met uw steun komt het Nationaal Ouderenfonds op voor ouderen in Nederland. We maken dagelijkse dingen zoals boodschappen doen weer mogelijk met de BoodschappenPlusBus. We bieden uitjes en evenementen om andere ouderen te ontmoeten. En onze OuderenOmbudsman helpt ouderen en hun naasten bij vragen over wet- en regelgeving.

Word donateur of doe een eenmalige gift online.