Als ondernemer weet u als geen ander welke steun aan ouderen het beste bij uw bedrijf past. Draagt u ouderen een warm hart toe en komt u graag in actie? Laat u inspireren. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om in actie te komen. 

Statiegeldactie

Klanten van supermarkten zoals Dirk van de Broek en Albert Heijn steunen regelmatig eenzame ouderen door hun statiegeldbonnetjes te doneren voor het goede doel.

GoedeDoelenDinnerbon

Makro en Restaurant Beatrice ’t Molenven in Saasveld zijn al jaren actief betrokken bij ouderen. In samenwerking met het Ouderenfonds bieden zij de GoedeDoelenDinnerbon aan. Door deze bon te kopen, geeft u automatisch een oudere een volledig verzorgd arrangement. Een uitje voor u is een uitje voor een oudere!

Kerstpakketten

Sligro/Van Hoeckel zorgt ervoor dat zoveel mogelijk ouderen een overgetelijke kerst krijgen. Bij iedere bestelling van een Nationaal Ouderenfonds kerstpakket doneert de groothandel een vast bedrag voor het goede doel.

Kaartenactie en postzegels

Aan wie denk jij met kerst? Met die insteek roept PostNL Nederlanders op om een kerstkaartje te sturen naar ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. PostNL en het Ouderenfonds zorgen dat de kaartjes bij ouderen komen. Ook brengt PostNL postzegels uit van Janneke Brinkman waarvan een deel van de opbrengst naar het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen gaat.

Goedgemutste breicampage

Al 10 jaar lang zet Innocent zich in voor ouderen. Met de goedgemutste breicampagne breit en haakt Nederland massaal mutsjes voor op de smoothies. Voor iedere verkochte goedgemutste smoothie doneert Innocent 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds.

 

Hotelovernachtingen

Hotelprijsvergelijker Weliketoshare gelooft dat de verdeling op de wereld een beetje beter kan. Daarom kunt u een hotel boeken voor de laagste prijs en tegelijkertijd gratis 2 euro per overnachting doneren aan de uitjes van het Ouderenfonds. U het mooiste hotel voor de beste prijs, zij een uitje om nooit te vergeten!

Kerstdiners

Van der Valk en Jumbo zetten zich al jaren in voor een fijne kerst voor ouderen.

Contact

Heeft u een leuk idee om in actie te komen voor eenzame ouderen? Of wilt u graag meer informatie? Astrid Berman helpt u graag verder. U kunt contact met hem opnemen via a.berman@ouderenfonds.nl en 088 344 2000.