Steekt u graag de handen uit de mouwen? Het Nationaal Ouderenfonds organiseert het hele jaar door uitjes voor eenzame ouderen. U kunt zo’n uitje financieel mogelijk maken. Samen met uw collega’s én dankzij uw financiële sponsoring maakt u direct het verschil.

1 op de 4 ouderen in Nederland is eenzaam. Dankzij onze uitjes en evenementen ontmoeten ouderen andere mensen en voorkomen we een sociaal isolement. Vaste prik zijn de zomeruitjes en kerstdiners. Ook organiseren we het hele jaar door uitjes met de Jordaanboot en zet circus Sijm zijn tent op bij verzorgingshuizen door heel het land.

Bij al onze activiteiten en uitjes zijn vrijwilligers van groot belang. Met hun begeleiding en gezelligheid maken zij de dag tot een succes. Onze vrijwilligers ervaren direct hoe het is om een glimlach op het gezicht van een oudere te toveren. Gewoon door er voor iemand te zijn. Als bedrijf maakt u een uitje mogelijk dankzij financiële sponsoring én de inzet van uw medewerkers.

Met ouderen werken is dankbaar, leuk en ontzettend gezellig”, vertelt Milene van Arendonk (30) van ASN Bank. Samen met haar collega’s ging zij mee naar een stranduitje van het Ouderenfonds. “Heerlijk om die mensen te horen kletsen over vroeger, om ze grapjes te horen maken en die stralende ogen te zien. Ik vond het zo mooi om hen de dag van hun leven te bezorgen.

Maak ook het verschil voor ouderen

Wilt u bijdragen aan een uitje voor eenzame ouderen? Geweldig! U bent nog maar 2 stappen verwijderd van een prachtige ervaring voor uw bedrijf én onze ouderen.

  • Stap 1: welk uitje wilt u mogelijk maken? Voor €4.000 zorgt u dat Circus Sijm een speciaal optreden verzorgt voor de bewoners van een verzorgingshuis. Vanaf €3.500 vaart de Jordaanboot met een boot vol ouderen of ontvluchten ouderen de zomereenzaamheid met een lekker dagje strand. En voor slechts €1.000 organiseert u een muzikale bingo voor ouderen bij u op kantoor. Bekijk onze menukaart voor alle opties.
  • Stap 2: motiveer uw team om in actie te komen voor eenzame ouderen. Afhankelijk van het uitje dat u sponsort en het aantal deelnemende ouderen, hebben we plaats voor circa 10 vrijwilligers van uw bedrijf per uitje.

Ja, ik wil een bedrijfsuitje

Met uw financiële steun, vrouw- en mankracht zorgt u ervoor dat ouderen genieten van een vaartocht, het circus, een nostalgische bingo of een dag strand. Neem contact op Astrid Berman, fondsenwerver zakelijke markt, om het uitje verder in te vullen.