Kerstdiner Ouderenfonds

U wilt als ondernemer of met het bedrijf iets betekenen voor ouderen in Nederland? Bestrijd samen met het Nationaal Ouderenfonds eenzaamheid onder ouderen en vergroot de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen. Ontdek welke manier van steun het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer informatie?

Doneer nu

Meer dan 200.000 ouderen voelen zich extreem eenzaam. Zij krijgen hooguit eens per maand bezoek. Help deze ouderen uit hun isolement! Door de activiteiten en projecten van het Ouderenfonds blijven ouderen zelfstandiger en krijgen ze meer sociale contacten. Steun direct.

Kennispartner

Past uw service, dienst of product bij de behoeften van ouderen? Als kennispartner staat u samen met het Ouderenfonds voor kwalitatieve innovatie en dienstverlening gericht op ouderen. U kunt al kennispartner worden voor €15.000, inclusief onderzoek.

Projectpartner

Gaat u liever voor steun op maat? Ook dat kan! Het Ouderenfonds organiseert regelmatig uitjes en evenementen, biedt langlopende projecten voor eenzame ouderen en helpt met praktische diensten. Bekijk de projecten die u kunt steunen.

Bedrijfsuitjes

Zet u samen met uw medewerkers of collega’s in voor de ouderen van Nederland. Organiseer samen met het Ouderenfonds een uitje of evenement. Of stel de faciliteiten van uw bedrijf beschikbaar voor een evenement. Maak het verschil.