Vindt u het leuk om regelmatig een praatje te maken aan de telefoon? Meld u aan voor de Zilverlijn, de gratis belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.

Hoe werkt het?

De Zilverlijn is een speciale service voor ouderen. Als u zich aanmeldt wordt u regelmatig gebeld door onze professionele vrijwilligers. Zij bieden u een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Precies waar u behoefte aan heeft. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk. U kunt zich aanmelden voor de Zilverlijn door onderstaand formulier in te vullen, of te bellen naar 0800 1325 (gratis). U wordt vervolgens binnen 14 dagen teruggebeld.

Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en is deelname aan de Zilverlijn volledig kosteloos en vrijblijvend.

Samen zijn met de Zilverlijn

Wilt u zich aanmelden?

  • Neem contact met ons op via:
    0800 1325 (gratis) of vul onderstaand formulier in.

Over het Nationaal Ouderenfonds

De Zilverlijn is een dienst van het Nationaal Ouderenfonds. Wij zetten ons in voor ouderen. We maken dagelijkse dingen doen zoals boodschappen makkelijker. We bieden uitjes en evenementen om andere ouderen uit uw buurt te ontmoeten. En onze OuderenOmbudsman helpt u bij vragen over wet- en regelgeving. Bel voor meer informatie gratis naar 0800 1325.

De Zilverlijn wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij en het KPN Mooiste Contact Fonds.

Vriendenloterijmooistecontactfonds

Aanmelden als oudere

Wilt u graag gebeld worden door de Zilverlijn? Vul onderstaand formulier in!

Of bel 0800 1325 (gratis). U wordt vervolgens binnen 14 dagen teruggebeld.

 Aanmelden als vrijwilliger

Vrijwilligers van de Zilverlijn zijn goud waard. Zij bieden ouderen een luisterend oor en een goed gesprek. Wilt u als vrijwilliger aan de slag en ouderen bellen? Vul dan niet onderstaand formulier aan, maar bekijk de vacatures en meld je daar aan:

“De Zilverlijn is een lichtpuntje in mijn leven”