website vakantie 2

“Dankzij het Ouderenfonds zijn we voor het eerst in 10 jaar weer op het strand. Het is heerlijk om de golven aan te raken met mijn voeten. Vroeger gingen we vaak samen met de boot op vakantie. Nu is het fijn om contact te hebben met andere mensen. En dat een vrijwilliger mij helpt met mijn rolstoel!”

Vraag de vakantiegids aan door te mailen naar info@ouderenfonds.nl of bel gratis 0800 1325.

Ouderenfonds vakanties

Even helemaal weg van huis, nieuwe plekken ontdekken en in contact komen met leeftijdsgenoten. Wanneer heeft u dat voor het laatst gedaan? Als uw laatste reis slechts een vage herinnering is, hopen wij daar verandering in te brengen. Maar ook als u regelmatig een reisje maakt, maar ervaart dat u hierbij wel wat meer hulp kunt gebruiken. Speciaal voor u biedt het Ouderenfonds, in samenwerking met stichting Het Buitenhof, vakanties die u ontzorgen. Met onze vakanties kunt u heerlijk genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft, zowel in Nederland als in het buitenland.

Verzorgd op reis

Op vakantie is ontspanning natuurlijk prioriteit. Daarom zorgen wij ervoor dat u volledig verzorgd op reis kan gaan. U hoeft zich dus nergens druk om te maken. Zo kunt u tijdens het boeken van uw reis precies aangeven hoeveel zorg u nodig heeft. Wij maken onderscheid tussen 3 verschillende groepen:

  • U bent vitaal en actief. Er staat gemiddeld 1 begeleider op 10 reizigers.
  • U heeft lichte zorgvraag, zoals aangepast vervoer, een aangepaste accommodatie en eventueel verpleegkundige hulp in de ochtend en/of avond. Er staat gemiddeld 1 begeleider op 2-4 reizigers.
  • U heeft behoefte aan zorg, zoals aangepast vervoer, een aangepaste accommodatie, verpleegkundige hulp gedurende de dag en hulp bij het duwen van uw rolstoel. We gaan uit van 1 begeleider op 1 reiziger.

Praktische informatie

Onze vakanties zijn beschikbaar voor alle ouderen die daar behoefte aan hebben. U kunt zich alleen, of samen met een (reis)partner aanmelden. Wanneer u zich alleen aanmeldt, reist u in een groep van tussen de 20 en 34 deelnemers. Omdat u meteen warm wordt ontvangen door het gezelschap, zult u zich snel thuis voelen. In onze reisgids treft u meer informatie over onder meer de bestemmingen, prijzen en verzekering.

 

Vraag de reisgids aan

We hebben een mooi programma samengesteld, vakanties in binnen- en buitenland, in grote en kleine groepen, met de bus en met het vliegtuig. Kortom, voor ieder wat wils! Vraag nu de reisgids aan! Mail naar info@ouderenfonds.nl of bel gratis 0800 1325.