Het Nationaal Ouderenpanel van het Ouderenfonds

Sluit u net als meer dan 2500 anderen aan bij het Ouderenpanel en geef uw mening over verschillende onderwerpen die u aangaan.

Ja, ik sluit me direct aan bij het Ouderenpanel!

Over het Ouderenpanel

Het Ouderenpanel bestaat uit circa 2500 ouderen die graag meepraten en discussiëren over thema’s voor ouderen. Dankzij deze panelleden kan het Nationaal Ouderenfonds snel onderzoek doen onder grote groepen en horen wat ouderen vinden van verschillende onderwerpen. De onderzoeken gaan bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, openbaar vervoer of veiligheid in de buurt.

Dit kan u verwachten als deelnemer

Als deelnemer van het Ouderenpanel ontvangt u ongeveer 1 keer per maand een uitnodiging voor een onderzoek. U ontvangt deze uitnodiging per mail, samen met een link naar een digitale vragenlijst. De vragenlijsten gaan over actuele thema’s of thema’s die veel mensen aangaan. Soms gaan de vragenlijst specifiek in op een kleiner onderwerp. Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een onderzoek van het Ouderenpanel over te slaan.

U kunt zelf aangeven welke thema’s u aanspreken en waarbij u dus wilt meedoen aan een onderzoek. U geeft dit eenvoudig aan in uw persoonlijke inlogomgeving. Hier ziet u ook aan welke onderzoeken u eerder heeft meegedaan en u kunt zich (tijdelijk) afmelden. Deelname aan het Ouderenpanel is uiteraard vrijblijvend en gratis. Uw antwoorden op onderzoeken worden anoniem verwerkt.

Doe mee!

Lijkt het u leuk om uw mening te geven of ervaringen te delen over thema’s over leven op latere leeftijd? Meld u direct aan als lid van het Ouderenpanel!