Het Nationaal Ouderenfonds steunt eenzame ouderen met een kerstdiner.

Wist u dat er gemiddeld één oudere bij u in de straat woont die de feestdagen alleen doorbrengt? Het Nationaal Ouderenfonds zorgt ervoor dat zo veel mogelijk eenzame ouderen de kerst niet alleen hoeven te vieren.

Ik ben 30 jaar alleen en heb nog nooit zo`n gezellig Kerstdiner meegemaakt. Ik keek er al dagen naar uit en het was echt heerlijk met al die mensen uit de buurt. Bedankt voor alles.
Mevrouw Vos uit Purmerend

Meedoen?

  • Wilt u ook iets organiseren voor ouderen in de kerstperiode? Neem dan contact met ons op via info@ouderenfonds.nl

  • U kunt nog deelnemen aan enkele kerstactiviteiten. Bekijk ons uitjesaanbod.

Mies Bouwman over de kerstacties

Juist de vaak vergeten groep ouderen heeft het zo verdiend om, net als iedereen, te genieten van de kerstperiode. Dit is de generatie die ons land heeft opgebouwd en wij mogen hen de kerst niet in eenzaamheid laten doorbrengen. Ik hoop dat deze kerstacties velen inspireert om zelf ook een eenzame oudere wat licht te brengen in deze voor velen donkere periode. Een klein gebaar kan zoveel betekenen voor een ander.

Kerstdiners

Kerst vier je samen! Daarom organiseert het Ouderenfonds door heel Nederland speciale kerstdiners voor eenzame ouderen. Ouderen krijgen, samen met anderen uit de buurt, een volledig verzorgde avond aangeboden. Dankzij Van der Valk Hotels en Restaurants genieten maar liefst 5.000 ouderen van een heerlijk diner. Ook Jumbo komt in 2015 weer in actie voor onder andere het Ouderenfonds. Met de actie ‘Doe mee en doneer een diner’ doneerden klanten van de supermarkt massaal gerechten voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wilt u ook een eenzame ouderen trakteren op een kerstdiner?
Doneer nu!

Kerstconcerten

Ieder jaar organiseert het Ouderenfonds in samenwerking met diverse partners de mooiste kerstconcerten. Ouderen die vaak alleen zijn genieten van een onvergetelijke muziekervaring. Uiteraard is er volop gelegenheid voor ontmoeting. Bekijk onze kerstuitjes.