Wachten op de trein; voor je gevoel duurt dat soms eeuwen. Met kippenvel en klapperende tanden staar je in de verte in de hoop dat geelblauwe voertuig te zien. Wat zou je op dat moment nou beter kunnen gebruiken dan een lekkere traktatie? Als je nu een stroopwafel koopt bij NS Kiosk steun je ook nog eens eenzame ouderen!

NS Kiosk biedt vermoeide, hongerige of lustige reizigers natuurlijk het hele jaar door lekkere snacks. Maar 1 keer per jaar pakt NS Kiosk extra uit. 2 weken lang zamelen ze geld in voor een goed doel. De komende 3 jaar steunen ze hiermee eenzame en kwetsbare ouderen. Vanaf 27 november tot en met 10 december doneert NS Kiosk van elke verkochte stroopwafel een percentage aan het Nationaal Ouderenfonds. Alle vestigingen van NS Kiosk in Nederland op perrons en stationshallen doen mee met de actie. Dit zijn er in totaal 110!

Het Ouderenfonds kan de hulp van stroopwafelkopers goed gebruiken. Wij zetten ons dagelijks in tegen eenzaamheid onder ouderen. Dat is ook hard nodig, want eenzaamheid onder ouderen komt helaas ruim 1 miljoen keer te veel voor. De opbrengst van de stroopwafelactie kunnen we gebruiken om ouderen uit hun isolement te halen en zelfredzaamheid te bevorderen. Bijvoorbeeld door georganiseerde uitstapjes, kerstdiners of een wekelijks telefoontje of bezoekje door een vrijwilliger. Door het kopen van een stroopwafel bij NS Kiosk bezorg je dus niet alleen jezelf, maar ook een oudere een goed gevoel!