Puzzel weer mee met het Nationaal Ouderenfonds! Als u de oplossing van de puzzel doorstuurt, kunt u pracht prijzen winnen. Deze keer verloten we een Princess Lotte Juicer Citruspers en een Princess Classic Compact Blender.

Een lekker en gezond sapje maken met de Princess Lotte Juicer Citruspers? De pers is te gebruiken voor alle soorten citrusvruchten. De volledig geïntegreerde motor en perseenheid maakt ‘m handig in gebruik. Daarnaast is de perseenheid uit elkaar te nemen en dus zeer gemakkelijk schoon te maken.

Of een heerlijke smoothie met veel vitaminen maken met de Princess Classic Compact Blender? Dit is een fraaie, compacte, roestvrijstalen blender in retro design. Met twee snelheden en een pulsknop. Glazen kan van 0,8 liter en makkelijk schoon te maken. Met indicatielampje voor de netspanning en navuldop in het deksel.

We verloten de prijzen onder de juiste inzendingen. Gezond eten is belangrijk om fit te blijven. Met de citruspers of blender maakt u makkelijk lekkere sapjes of andere gezonde hapjes. Deze prijzen zijn ter beschikking gesteld door de VriendenLoterij, waarvoor hartelijk dank.