De Wereld Rond Met 80-jarigen – Jordanie

Woensdag 25 april start een nieuwe serie uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen. In dit programma maken acht hoogbejaarden samen een wereldreis naar acht verschillende landen. In elke aflevering gaat de wens van één oudere in vervulling. In het tv-programma vraagt het Nationaal Ouderenfonds aandacht voor eenzame en kwetsbare ouderen.

De mannen en vrouwen die dit seizoen op reis gaan, staan nog midden in het leven. Voor heel veel ouderen in Nederland geldt dat niet. Daarom vertelt algemeen directeur Corina Gielbert in elke aflevering hoe wij eenzame ouderen helpen. De kijker krijgt zo een goed beeld van al onze projecten en diensten. Ook roepen we mensen op om ons te steunen.

De wereld rond met 80-jarigen is een programma vol humor, emotie en avontuur. De presentatie is in handen van Dennis van der Geest. De komende 8 weken elke woensdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Steun eenzame en kwetsbare ouderen

Wij halen ouderen uit hun isolement en zorgen voor meer sociale contacten en onvergetelijke momenten. Helpt u mee met een gift?