grip op administratie met de OuderenOmbudsman

Kent u dat? Het stapeltje ongeopende enveloppen groeit met de dag, u bent kwijt welke rekeningen nou wel of niet zijn betaald of de eettafel is bezaaid met papierwerk? De OuderenOmbudsman helpt u op weg.

Veel mensen schamen zich als het niet lukt om de administratie op orde te houden. De drempel om hulp te zoeken wordt dan steeds groter. Net als de puinhoop. Geen paniek, er is hulp! Zeker nu het alweer bijna tijd is voor de belastingaangifte, is het natuurlijk fijn om de administratie weer spoedig op orde te hebben.

Voor de OuderenOmbudsman van het Ouderenfonds is niks te gek. Deze gratis telefonische service voor ouderen en hun naasten wordt bemand door getrainde vrijwilligers. Zij luisteren geduldig naar uw verhaal, helpen u indien mogelijk direct met het probleem en verwijzen door naar de instanties die u het allerbeste kunnen helpen. De OuderenOmbudsman is gratis te bereiken op 0800 1325.

Voor vragen over de administratie verwijzen we vaak naar Humanitas. Hier zijn geen eisen aan verbonden, zoals een laag inkomen of schulden. Iedereen die het gevoel heeft de grip te verliezen op zijn of haar administratie kan geholpen worden door de thuisadministratie van Humanitas. Samen met een getrainde vrijwilliger gaat u aan de slag. De boel wordt op orde gebracht, u krijgt weer overzicht én inzicht in uw financiën.

Meer informatie over uw administratie

Bent u benieuwd of Humanitas thuisadministratie ook bij u in de buurt zit? Bekijk de locaties. Of bel de OuderenOmbudsman op 0800 1325 (gratis) voor uzelf of hulp voor een naaste.