Geer en Goor2

Gre en Corry zien net als veel eenzame ouderen hun wens in vervulling gaan op Nationale Ouderendag. Geer en Goor nemen de dames mee uit eten.

Geer en Goor trappen samen met Gre en Corry Nationale Ouderendag officieel af in RTL Boulevard. Het startsein klonk in de vorm van een feestelijk confettikanon. Zelf verrasten de heren de eenzame Corry en Gre met een heerlijke lunch. Gre is al 11 jaar weduwe en voelt zich erg eenzaam. Gre: “Als je man net is overleden, heb je nog wel aanloop, want dan vinden ze je zielig. Maar dat verwatert langzaam.” Ze heeft wel 2 zoons, en een paar kleinkinderen, maar die ziet ze nauwelijks. Ook Corry voelt zich alleen. “Ik had niemand meer, en dan moet je een heel nieuw leven opbouwen. Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Dat is heel lastig.

Gre en Corry komen nauwelijks de deur uit, maar hebben nu weer eens kunnen lachen. Gre is net zo gevat als Geer en Goor en dat laat ze graag merken. Voor de fotograaf heeft Gre bijna geen oog, ze zit samen met Corry zo gezellig met de mannen te praten. Zonder blikken of blozen vertelt ze aan de mannen “ik ben blij als ik nog een keer een crematie heb, kom ik nog eens de deur uit”. De toon is gezet, er worden tranen gelachen en de broodjes staan na een half uur nog steeds onaangetast op tafel. Als Gre eindelijk even een adempauze neemt zegt ze: “wat is dit toch heerlijk, ik heb in geen tijden meer zo hard gelachen, maar ik heb nu dankzij Geer en Goor een geweldige dag beleefd!”

In RTL Boulevard geven Gre en Corry het startsein voor deze bijzondere dag.