Ditzo schenkt BoodschappenPlusBus

Zorgverzekeraar Ditzo heeft – samen met betrokken klanten – een BoodschappenPlusBus aan het Ouderenfonds geschonken. Deze geweldige donatie komt voort uit de Ditzo Zorg mee-campagne.

“Het is fantastisch nieuws dat Ditzo ons een nieuwe BoodschappenPlusBus schenkt. Hiermee kunnen we zoveel ouderen blij maken”, aldus Laura Klokke van het Nationaal Ouderenfonds.

Met deze donatie kunnen we heel veel ouderen blij maken!
Laura Klokke

Ditzo zorgt mee

Ditzo wil bijdragen aan goede zorg en zamelt daarom geld in voor een aantal kleinschalige zorginitiatieven. Klanten kunnen elke maand geld doneren aan een initiatief naar keuze. Zij kunnen kiezen uit zorg voor jongeren, zorg voor gezinnen en zorg voor ouderen. De initiatieven zijn uitgekozen door deskundigen die dagelijks met zorg te maken hebben. Een van de initiatieven is de BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds.

BoodschappenPlusBus

Met de BoodschappenPlusBus doen ouderen, die niet meer alleen de deur uitkomen, boodschappen of maken een uitstapje. Inmiddels rijden er BoodschappenPlusBussen in 70 plaatsen in Nederland. De bus rijdt bijna iedere dag en haalt de ouderen op en brengt hen weer thuis. Doordat ouderen door middel van de BoodschappenPlusBus weer zelf op pad gaan, wordt de zelfredzaamheid onder deze groep vergroot.