Kom net als Gerard en Gordon op voor ouderen en sms OUD naar 4333 (eenmalig €2,50). Hiermee help je ons eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

Vanaf 7 juli zendt RTL iedere vrijdag om 20.30 uur de herhaling uit van Geer en Goor Zoeken Een Hobby. Hierin helpen de zangers ouderen op bijzondere wijze aan nieuwe contacten. Ouderen zoals weduwnaar Bart Mosheuvel (87) die als grote hobby dansen heeft. Of Fie Bosman (84) die aan den lijve ondervindt wat het is om eenzaam te zijn.

Help met een sms

Jij kan ook helpen! Het Ouderenfonds helpt het hele jaar door ouderen. Hiervoor hebben we als goed doel hulp nodig. Sms OUD naar 4333 (eenmalig €2,50) en steun ouderen!

Algemene voorwaarden sms

Of word donateur

In Nederland leven 1 miljoen ouderen die zich eenzaam voelen. 200.000 ouderen hebben zelfs minder dan eens per maand een sociaal contact. Bijvoorbeeld omdat ze nog weinig de deur uitkomen en minder mensen ontmoeten, de kinderen ver weg wonen of een partner en vrienden zijn overleden. Met hun programma vragen Geer en Goor aandacht voor de situatie van deze eenzame ouderen en roepen u op om te steunen. Word donateur.

Met uw steun komt het Nationaal Ouderenfonds op voor ouderen in Nederland. We maken dagelijkse dingen zoals boodschappen doen weer mogelijk met de BoodschappenPlusBus. We bieden uitjes en evenementen om andere ouderen te ontmoeten. En onze OuderenOmbudsman helpt ouderen en hun naasten bij vragen over wet- en regelgeving.