Ouderenfonds vakanties

“Dankzij het Ouderenfonds ben ik voor het eerst in 10 jaar weer op het strand. Het is heerlijk. Vroeger gingen we vaak samen met de boot op vakantie. Nu is het fijn om contact te hebben met andere mensen. En dat een vrijwilliger mij helpt met mijn rolstoel!”

Bestel gratis vakantiegids

Benieuwd naar begeleide vakanties? Bestel de gratis gids.

Wat zijn Ouderenfonds vakanties?

Even helemaal weg van huis, nieuwe plekken ontdekken en in contact komen met leeftijdsgenoten. Voor veel ouderen is vakantie of een reisje maken lastig. Bijvoorbeeld omdat de mobiliteit afneemt of een partner is overleden en er eigenlijk niemand is om zoiets moois mee te delen. Daarom heeft het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met stichting Het Buitenhof, vakanties die ontzorgen. Met onze vakanties kunnen ouderen heerlijk genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft, zowel in Nederland als in het buitenland.

Voor wie zijn Ouderenfonds vakanties?

 • Onze vakanties zijn beschikbaar voor alle ouderen die zin hebben in een leuke trip.
 • We hebben een mooi programma samengesteld: vakanties in binnen- en buitenland, in grote en kleine groepen, met de bus en met het vliegtuig. Kortom, voor ieder wat wils!
 • Aanmelden kan alleen, of samen met een (reis)partner.
 • Individuele reizigers worden opgenomen in groep van tussen de 20 en 34 deelnemers. Alleen voelen is er niet bij. Iedereen wordt warm ontvangen en we zorgen dat iedereen zich thuis voelt.
 • Op vakantie is ontspanning natuurlijk prioriteit. Daarom zijn de vakanties ingedeeld naar gelang de gewenste zorgbehoefte.
  • Vitaal en actief: 1 begeleider per 10 reizigers.
  • Lichte zorgvraag, zoals aangepast vervoer/accommodatie en verpleegkundige hulp in de ochtend en/of avond: 1 begeleider op 2-4 reizigers.
  • Zorgbehoefte, bijvoorbeeld de hele dag verpleegkundige hulp: 1 begeleider per reiziger.
 • In de reisgids staat meer informatie over de bestemmingen, prijzen en verzekering.

Wist u dat…

Het Ouderenfonds sinds 2017 vakanties aanbiedt?

In 2018 zijn er 149 ouderen mee geweest met een vakantie van het Ouderenfonds.

Bestel nu de vakantiegids

Benieuwd naar onze vakanties? Vraag de gratis gids op.

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI