Kaartje? Taartje?

Verras ouderen op Nationale Ouderendag!

Een beetje aandacht doet iedereen goed. Van een kaartje tot een taartje. Van iets kleins tot iets groots. Samen zetten we op Nationale Ouderendag zo veel mogelijk ouderen in het zonnetje.

 • Met héél veel tips voor verrassingen
 • Gratis speciale editie van magazine Goud
 • Feestpakket voor vroege aanmelders
 • Laat je wens in vervulling gaan!

Ik doe mee


Doe mee!
Op vrijdag 2 oktober verrassen we samen zo veel mogelijk ouderen. Doe je mee? Verras ouderen uit je eigen buurt met iets kleins. Of pak groots uit. Het spreekt vanzelf dat de actuele RIVM-richtlijnen leidend zijn.

 • Bel aan bij ouderen in je buurt met een kaartje, taartje, bosje bloemen of kleine verrassing.
 • Of organiseer een feestelijke bijeenkomst, bijvoorbeeld met een high tea of met muziek.
 • Organiseer je al activiteiten voor ouderen, bv. als breiclub of De Derde Helft? Pak op Nationale Ouderendag dan extra feestelijk uit als verrassing voor de deelnemers. Of ga de buurt in en laat nieuwe mensen kennismaken met jouw activiteit en met het Ouderenfonds.

Van hartjes haken tot een aubade in de voortuin: juist in deze tijd steken we elkaar een hart onder de riem!

Meer ideeën en tips

 

Gratis speciale editie van magazine Goud
Speciaal voor Nationale Ouderendag is er een extra editie van ons magazine Goud. Deze editie is bestemd voor ouderen die de activiteiten van het Ouderenfonds nog niet kennen. Handig om mee te geven aan alle ouderen die je gaat verrassen. Bestel het tijdschrift gratis vóór maandag 7 september. Je kunt ook gratis een folder van het Ouderenfonds meegeven. Je bestelling kun je doorgeven op het aanmeldformulier en wordt eind september thuisbezorgd.

Bestel gratis materialen

 

Feestpakket voor vroege aanmelders
Je activiteit op Nationale Ouderendag krijgt een feestelijk tintje met het feestpakket. De eerste 100 aanmelders krijgen dit pakket eind september gratis thuisbezorgd! Je activiteit moet gericht zijn op minimaal 10 ouderen. Meer mag natuurlijk ook. Het pakket wordt aangepast op het aantal ouderen. Op = op!

Meld je direct aan

 

Laat je wens in vervulling gaan!
Als je jouw activiteit aanmeldt, maak je kans om een wens ter waarde van € 1.000,- in vervulling te laten gaan! Denk bijvoorbeeld aan een beamer of een gezellige muziekmiddag. Dit zijn de voorwaarden:

 • Je maakt je eigen activiteit extra feestelijk of organiseert een nieuwe of extra activiteit voor minimaal 20 ouderen op vrijdag 2 oktober 2020.
 • Je meldt deze activiteit aan via het aanmeldformulier vóór 18 september.
 • Je wens draagt bij aan het ‘samen ouder worden’ en het tegengaan van eenzaamheid door ontmoeting. De omschrijving van de wens en je motivatie kun je op het aanmeldformulier invullen.
 • Maak een feestelijke foto van je activiteit en mail die naar info@ouderenfonds.nl
 • Uiterlijk eind oktober maken we bekend welke 3 wensen in vervulling gaan!

Ja, ik heb een wens!

 

Vragen?
Heb je vragen over Nationale Ouderendag? Neem dan contact met ons op via 088 344 2000 of stuur een e-mail naar info@ouderenfonds.nl

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 NL94 RABO 0311 9117 57
Vriendenloterij
CBF Erkend ANBI