Jongeren Portretteren Ouderen

Maak jij het mooiste portret van een oudere? Dan win je misschien wel een schoolreis voor je hele klas, samen met de ouderen die jullie hebben geportretteerd. Een vakkundige jury beoordeelt de portretten en zet de winnende school in het zonnetje.

Jongeren portretteren ouderen is een initiatief van de Riki Stichting en het Nationaal Ouderenfonds om jong en oud op een creatieve en ongedwongen manier te verbinden. In het najaar van 2018 vindt het project voor de achtste keer plaats.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan.
  2. Nodig in september/oktober 2018 ouderen uit op school (opa’s, oma’s, de buren van het woonzorgcentrum et cetera) of ga met de klas op bezoek in het nabijgelegen woonzorgcentrum. En laat leerlingen de mooiste portretten schilderen.
  3. Upload vóór 16 november de 3 mooiste portretten van jouw klas op deze pagina. Je ontvangt hierover meer informatie nadat de klas of school is ingeschreven.
  4. 13 december ontvangen de winnaars bericht!
    Per categorie stelt de Riki Stichting een schoolreisje beschikbaar. De winnende klas gaat samen met de ouderen iets leuks doen. De categorieën zijn: onderbouw (groep 1-3), middenbouw (groep 4-6) en bovenbouw (groep 7-8).
  5. De prijsuitreiking is in januari 2019.

Upload jouw portret

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, bmp.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ingezonden portretten:

Nationaal Ouderenfonds Smallepad 30E 3811 MG Amersfoort 088 344 2000 info@ouderenfonds.nl NL94 RABO 0311 9117 57
CBF Erkend ANBI