Samen kamelen voeren op Safari

Samen kamelen voeren op Safari 31-08-2012  -  “Pas op, de kameel is familie van de lama, ze kan dus spugen”, lacht de dierverzorgster van Zoo Parc Overloon. Gelukkig had de kameel vooral honger. Enkele van de ouderen die samen mee waren op safari met DeliXL en het Nationaal Ouderenfonds konden verschillende dieren in het park voeren. Een hele belevenis!

 

Een verzorgster van de ouderen glimlacht als ze één van haar bewoonsters de kamelen ziet voeren: “deze mevrouw heeft net een heel zware tijd achter de rug, geweldig dat ze er nu even uit is, ze straalt helemaal!”.

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert in de zomer uitjes voor eenzame ouderen. Veel senioren voelen zich juist in de zomerperiode eenzaam omdat familie op vakantie is en activiteiten van welzijnsorganisaties vaak op een laag pitje staan. DeliXL zet zich vrijwillig voor deze ouderen in en organiseerde de Samen op Safari dag.

Fotograaf: Norbert Waalboer.

 

 

Steun ons

Meer dan 200.000 ouderen in Nederland voelen zich extreem eenzaam. Zij krijgen maar één keer per maand bezoek... één keer per maand! Steun ons zodat wij ouderen kunnen blijven helpen.
Word donateur
Word partner
Word vrijwilliger

Blijf op de hoogte

E-mailadres *
Banner rekeningnummer Aanmelden uitjes Vriendenloterij