Puzzel weer mee!

Puzzel weer mee! 27-07-2012  -  Puzzel weer mee met het Nationaal Ouderenfonds! Als u de oplossing van de puzzel doorstuurt, kunt u pracht prijzen winnen. Deze keer verloten we een Princess Lotte Juicer Citruspers en een Princess Classic Compact Blender.

 

Een lekker en gezond sapje maken met de Princess Lotte Juicer Citruspers? De pers is te gebruiken voor alle soorten citrusvruchten. De volledig geïntegreerde motor en perseenheid maakt 'm handig in gebruik. Daarnaast is de perseenheid uit elkaar te nemen en dus zeer gemakkelijk schoon te maken.

Of een heerlijke smoothie met veel vitaminen maken met de Princess Classic Compact Blender? Dit is een fraaie, compacte, roestvrijstalen blender in retro design. Met twee snelheden en een pulsknop. Glazen kan van 0,8 liter en makkelijk schoon te maken. Met indicatielampje voor de netspanning en navuldop in het deksel.

We verloten de prijzen onder de juiste inzendingen. Gezond eten is belangrijk om fit te blijven. Met de citruspers of blender maakt u makkelijk lekkere sapjes of andere gezonde hapjes. Deze prijzen zijn ter beschikking gesteld door de VriendenLoterij, waarvoor hartelijk dank.

Klik hier om naar onze puzzelpagina te gaan - maak de puzzel en stuur de oplossing in.

prijs1prijs2

Steun ons

Meer dan 200.000 ouderen in Nederland voelen zich extreem eenzaam. Zij krijgen maar één keer per maand bezoek... één keer per maand! Steun ons zodat wij ouderen kunnen blijven helpen.
Word donateur
Word partner
Word vrijwilliger

Blijf op de hoogte

E-mailadres *
Banner rekeningnummer Aanmelden uitjes Vriendenloterij