Ludieke actie met leuk filmpje voor het Ouderenfonds

Ludieke actie met leuk filmpje voor het Ouderenfonds 4-10-2010  -  Uitzendbureau 65+ heeft een ludieke actie bij hun 35-jarig bestaan georganiseerd om via het Nationaal Ouderenfonds eenzame ouderen te steunen. Op de Dag van de Ouderen op 1 oktober deden namelijk zo`n 60 ouderen mee aan een Flashmob.


Bij een Flashmob doet een groep mensen gezamenlijk op een openbare plek iets ongewoons, zoals een onverwachte dans, en valt daarna snel weer uiteen. Dit wordt meestal georganiseerd door jongeren.

In dit geval dansten 60 ouderen op de Zaanse Schans onverwachts op de hippe muziek ‘I gotta feeling’ van de Black Eyed Peas. Uitzendbureau 65+ heeft hiervan een filmpje gemaakt en op You Tube geplaatst. Ze steunen het Ouderenfonds met een donatie voor het aantal keer dat het filmpje op You Tube bekeken is; hoe vaker bekeken, hoe hoger de donatie.

Klik hier om het filmpje te bekijken en steun zo het Ouderenfonds!

Stuur daarnaast de link alstublieft door naar bekenden om te zorgen dat nog meer mensen het filmpje bekijken!

Alvast heel erg bedankt!

Steun ons

Meer dan 200.000 ouderen in Nederland voelen zich extreem eenzaam. Zij krijgen maar één keer per maand bezoek... één keer per maand! Steun ons zodat wij ouderen kunnen blijven helpen.
Word donateur
Word partner
Word vrijwilliger

Blijf op de hoogte

E-mailadres *
Banner rekeningnummer Aanmelden uitjes Vriendenloterij