Huidige Sponsoren en Partners

Het Nationaal Ouderenfonds mag zich gelukkig prijzen met de steun van een aantal belangrijke sponsoren en partners. Deze steun is onmisbaar voor de voortzetting van onze diensten en activiteiten om de ouderen die het zo hard nodig hebben, te kunnen blijven steunen.

Draagt u ons werk ook een warm hart toe, kijk dan hier hoe u als bedrijf het Ouderenfonds kunt steunen.

Onze huidige sponsors en partners:

Toon:
Bezoek website

VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die (grote) prijzen kunnen winnen. De helft van de maandelijkse inleg (lotprijs €10,- per trekking) gaat rechtstreeks naar het gekozen doel. Elke maand kans maken op tienduizenden prijzen? Koop nu een lot en word vriend van het Ouderenfonds.

ASN Bank

ASN Bank

Belangrijke partner die dit jaar meer dan 15.000 uitjes mogelijk maakt, is de ASN Bank met een grote spaaractie. Sinds haar oprichting in 1960 streeft de ASN Bank naar een duurzame, rechtvaardige samenleving. Een samenleving waarin mensen vrij zijn hun eigen keuzes te maken, zonder dat dit ten koste gaat van anderen. Een samenleving zonder armoede, waarin iedereen onderwijs kan volgen en beschikt over goede huisvesting en gezondheidszorg.

Bezoek website

Van der Valk

Verschillende vestigingen zetten hun deuren open voor onze jaarlijkse Kerstdiners (tegen gereduceerd tarief). In 2012 kon het Ouderenfonds ruim meer dan 3200 eenzame ouderen, verspreid over het hele land in 41 Van der Valk vestigingen, trakteren op een compleet verzorgd kerstdiner.

Bezoek website

Deli XL

Deli XL wil een leidende rol innemen als het gaat om MVO. Daarbij richten zij zich op vijf pijlers: Klimaat & Milieu, Gezondheid, Gastvrijheid, Ketenverantwoordelijkheid & duurzaam inkopen en Passie voor food en service. Voor het Ouderenfonds doet Deli XL de sponsoring van producten en inzet van medewerkers als vrijwilliger bij de Onvergetelijke Zomerdag 2011 en de Samen op Safari-dag in 2012.

Bezoek website

Rabobank Foundation

Het Nationaal Ouderenfonds werkt al langere tijd samen met de Rabobank Foundation. Zo ondersteunt zij voor meerdere jaren het kenniscentrum van de  BoodschappenPlusBus en worden landelijke projecten opgepakt door de regionale Rabobanken om op kleinere schaal te implementeren.

Bezoek website

Atos Consulting

Bijna 200 medewerkers van Atos Consulting hebben in Utrecht, Nieuwegein en Zeist op diverse manieren Zomerzegels en wenskaartensets verkocht aan particulieren en bedrijven. De opbrengst (€ 18.412,-) was bestemd voor de nieuwe BoodschappenPlusBus in Utrecht.

Atos biedt het Ouderenfonds tevens kostenloos advies bij interne organisatieveranderingen.

Steun ons

Meer dan 200.000 ouderen in Nederland voelen zich extreem eenzaam. Zij krijgen maar één keer per maand bezoek... één keer per maand! Steun ons zodat wij ouderen kunnen blijven helpen.
Word donateur
Word partner
Word vrijwilliger

Blijf op de hoogte

E-mailadres *
Banner rekeningnummer Aanmelden uitjes Vriendenloterij